HÅNDLÆSNING:

Håndlæsning kan fortælle om din situation her og nu, om din fortid, og om den tid der kommer. Jeg læser både håndryggen, og håndens linjer og små tegn og billeder. Undervejs tegner jeg også gerne i hænderne, små billeder og figurer som viser sig, og som har en betydning for den person, som bliver håndlæst. 

En håndlæsning varer ca. 45 minutter, og foregår som en dialog mellem dig og mig som håndlæser, hvor dine hænder fortæller det, som du har brug for at vide.

Du kan få afklaret nogle aktuelle problemstillinger og få råd og vejledning til hvordan du håndterer hverdagens udfordringer.

Klinikadresse:  Heart House, Amagertorv 14 B, 1160 København K

 

DEMONSTRATIONSAFTEN:

Du kan samle en gruppe venner/veninder/naboer/kollegaer for en aften eller en weekend eftermiddag. Så vil jeg fortælle om håndens mysterier og hvordan man læser hænder, samt give en kort læsning til hver enkelt. For at give en læsning til alle er det bedst med ikke over 8 deltagere.

Der kan også være en større gruppe, hvor jeg ligeledes fortæller om hænderne, og enkelte i gruppen kan så få en læsning som demonstration.

Polterabend:  En god idé til et indslag i festlighederne for den vordende brud/brudgom.

Ring/skriv og spørg, så finder vi noget der passer dig/jer.

Kontakt mig på tlf. 22143352, eller mail lise@liselykke.com